Μαρία Παπαγεωργίου: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου;
Showbiz

Μαρία Παπαγεωργίου: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήγε στο Παρίσι με τη νέα του σύντροφο, Μαρία Παπαγεωργίου και δεν σταμάτησαν να ποστάρουν φωτογραφίες.

Και μπορεί τον τελευταίο καιρό οι φήμες να ήθελαν τον πρώην παίκτη του Survivor και συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου να είναι ζευγάρι με την όμορφη influencer, το ταξίδι τους αυτό στη Γαλλία, τις φούντωσε ακόμα περισσότερο.

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου», είχε πει πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Βασάλος - Παπαγεωργίου: Μαζί στο γήπεδο, την ίδια ώρα που οι φήμες τούς θέλουν ζευγάρι

costavasaloshd_1714215161_3355402429321231564_3425221699.jpg


Ποια είναι η Μαρία Παπαγεωργίου

Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι 28 ετών και εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως influencer και content creator. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ. Μεγάλη της αγάπη είναι η μόδα, η ομορφιά και τα ταξίδια.

Οι 65,6 χιλ. ακόλουθοί της στο Instagram την ακολουθούν πιστά και θέλουν να μαθαίνουν τα νέα της ενώ περιμένουν κάθε φορά για μια νέα φωτογραφία. Και ομολογουμένως όλα τα στιγμιότυπα που ανεβάζει είναι άκρως εντυπωσιακά!

Δείτε την στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν, τα δοκιμαστικά & ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Χρηστίδου σε Βασάλο: «Με ρωτάνε γιατί σε έχω με το ζόρι στην εκπομπή» - Η απάντησή του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved