Η Κλέλια Ρένεση αποθέωσε τη «συμμορία» του Οικονομίδη και ο Μπισμπίκης αντέδρασε
Showbiz

Η Κλέλια Ρένεση αποθέωσε τη «συμμορία» του Οικονομίδη και ο Μπισμπίκης αντέδρασε

Ο Γιάννης Οικονομίδης, επιστρέφει με νέα ταινία, την οποία συνυπογράφει με τον Βασίλη Μουρίκη. Οι θαυμαστές και των δύο ενθουσιάστηκαν με την είδηση και μεταξύ αυτών ήταν και κάποιοι γνωστοί ηθοποιοί.

Τέσσερα χρόνια μετά τη «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», ο σκηνοθέτης επιστρέφει δυναμικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη, στη «Σπασμένη Φλέβα». Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν την 1η Απριλίου, σε παραγωγή των Αργοναυτών και διανομή της Tanweer.

Εργασία και χαρά για τους ηθοποιούς


Η Κλέλια Ρένεση, η οποία είναι μία από τις πρωταγωνίστριες, μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα screenshot, με ένα μήνυμα που έστειλε μέσω WhatsApp στον Γιάννη Οικονομίδη.

https://www.instagram.com/reel/C5D78_9IGJT/

«Γιάννο μου, θέλω να σ' ευχαριστήσω μέσα απ΄την καρδιά μου για όλη αυτή τη μαγική δίνη που έφερες στη ζωή μου! Το γύρισμα μαζί σου μού θύμισε γιατί κάποτε θέλησα να γίνω ηθοποιός. Μου έμαθε πώς να γλιστράς μέσα στα σωθικά σου για να "είσαι" και αυτό που "είσαι" αρκεί για να γίνει το παν. Έχεις έναν διαολεμένο τρόπο να "είσαι" κι εσύ αυτό που θες να γίνουμε! Γνήσιος ως το κόκκαλο! Κάθε λήψη και ταξίδι, κάθε λάθος και σωστό! Μου άνοιξες την όρεξη μπαγάσα και το ΄χα καλά κοιμισμένο το θηρίο. Να μου φιλήσεις το αδιανόητο δαιμόνιο τον Μπιλάρα που δεν υπάρχει άλλο τέτοιο θηρίο όμοιό του, στην τέχνη του, στην ψυχή του και στη γενναιοδωρία του. Και βεβαίως όλη τη συμμορία συνεργείο που φυσάει και σαρώνει! Σας αγαπώ όλους: Η καρδιά μου μαζί σας πάντα! Σκίστε!», έγραψε η Κλέλια Ρένεση στο μήνυμα που του έστειλε ενώ στη λεζάντα της σημείωσε:

«Γράφετε κ σεις τέτοια στους σκηνοθέτες σας ή είστε τίποτα ψύχραιμοι;;
Σκηνοθετάρα μου Γιάννης Οικονομίδης - Yannis Economides μαζί σου να πλέξουμε τις σπασμένες φλέβες όλων μας!! Σας αγαπώ! @bisbikis.vasilis @dimkatsaitis».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έσπευσε αμέσως να της βάλει δύο καρδούλες.

https://www.instagram.com/p/C6MvIMQLznt/

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας ενσαρκώνουν οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρία Κεχαγιόγλου, Μπέττυ Αρβανίτη, Στάθης Σταμουλακάτος, Κλέλια Ρένεση, Γιάννης Νιάρρος, Σοφία Κουνιά, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Γιάννης Αναστασάκης, Δημήτρης Καπετανάκος, Μαρία Καλλιμάνη και Αναστασία Χατζηαθανασίου.

Μαζί τους οι: Γιώργος Σουξές, Βασίλης Κουκαλάνι, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αντώνης Τσοτσιόπουλος, Αργύρης Γκαγκάνης, Μάγια Κώνστα, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Αλέκος Πάγκαλος, Γιώργος Κολλιόπουλος, Σταύρος Μπένος, Γεωργιάννα Νταλάρα, Nectαr de Leοn, Στέλιος Τυριακίδης, Γιώργος Βερβέρης, Γιώργος Σιδέρης, Δαυίδ Σταμούλος, Μπάμπης Πολυχρονιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Στην απονομή βραβείων 30ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Πόπη Τσαπανίδου: Το παρασκήνιο της συμμετοχής της σε κινηματογραφική ταινία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved